Kereskedelem, értékesítés

Nike bolti eladó (teljes vagy részmunkaidőben) munkakörbe keresünk alkalmazottat

Az álláshirdetés több mint 40 napja lett feladva.
Munkavégzés helye: Dunakeszi
2017. 03. 24. 11:35
Jelentkezem

Csatlakozz a NIKE, Inc. csapatához!

A NIKE, Inc. nem csak felöltözteti a világ legjobb sportolóit, de biztosítja a hátteret a lehetőségek kihasználására, határok lebontására és a látóhatár kitágítására. Olyan embereket keresünk, akik képesek fejlődni, gondolkodni, álmodni és új dolgokat létrehozni. Vállalati kultúránk elismeri és támogatja a képzelőerőt és a sokszínűséget. Márkánk teljesítményt, vezetőket és látnokokat keres. A Nike lényege, hogy minden csapattag tudást és szenvedélyt hoz egy kihívásokkal teli és állandóan változó játékba.

Nike értékesítési munkatársaink segítenek minden sportolónak, hogy kiaknázhassa a képességeit. Lépj be bármelyik Nike Store-ba, Nike Factory Store-ba vagy a nike.com oldalra és érezheted az erőt, lelkesedést és a sport iránti szenvedélyt. Sanghajtól San Franciscóig minden üzletünk egyedi, lelkesítő közösséget jelent, folyamatos figyelemmel a termékfejlesztés és ügyfélszolgálat iránt. A Nike értékesítési karrier kreativitást és odaadást igényel és lehetőséget kínál az értékesítés újraértelmezésére, együttműködve a legjobb sportolókkal, csapattársakkal és üzletági partnerekkel.

A Nike Store Athlete (bolti eladó) feladata magas színvonalú ügyfél elégedettség biztosítása, a Nike termékek és szolgáltatások terén való felkészültség által, hogy az ügyfél elérhesse a céljait.

Feladatok/Felelősségek:

 • Az értékesítés elősegítése ügyfélszolgálati technikák alkalmazásával, átfogó termékismerettel megtalálva az ügyfélnek megfelelő terméket.
 • Az ügyfelek és a márka közötti kapcsolatépítés magas színvonalú ügyfélszolgálaton és a céges filozófia átadásán keresztül
 • A különböző bolti részlegek tevékenységének átfogó ismerete és támogatás pénztárosi feladatok ellátásában, raktárkezelési és árufeltöltési tevékenységben, takarítási és boltrendezési feladatokban, szükség szerint bolti reklámanyagok és kiállítási darabok rendezésében.
 • Termékismeretek továbbadása az ügyfelek és kezdő munkatársak számára.
 • Továbbképzési lehetőségek keresése az ügyfélszolgálati tevékenység további elősegítése érdekében, a Nike termékek, értékesítési módszerek megismerésével.
 • A boltvezetőség segítése a kezdő munkatársak betanulásának támogatásában.
 • Veszteségminimalizálás a proaktív ügyfélszolgálaton keresztül

Követelmények:

 • Egy vagy több éves ügyfélszolgálati vagy kiskereskedelmi értékesítési tapasztalat előnyt jelent
 • Nike márka iránti elkötelezettség
 • Alapvető számolási feladatok (összeadás, kivonás, szorzás, osztás) megoldásának képessége
 • Párhuzamos feladatmegoldási képesség egy folyamatosan változó környezetben

Csapatorientált környezetben való munkavégzési és ügyfélszolgálati alkalmasság
NIKE, Inc. egy folyamatosan fejlődő cég, amely olyan csapattársakat keres, akik együtt tudnak növekedni vele. A Nike nagyszerű juttatási csomagot, kellemes munkakörnyezetet, változatos és befogadó vállalti kultúrát nyújt és vibráló légkört a szakmai fejlődéshez. Munkahelytől és munkakörtől függetlenül minden Nike munkatársat összeköti ugyanaz a célkitűzés: Inspirálni a világ minden sportolóját céljai eléréséhez.

Jelentkezni lehet a noemi.nemes@nike.com e-mail címen.

Jelentkezem
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet, pályázat szövege:
Önéletrajz feltöltése:
Fájl törlése
Engedélyezett formátum: doc, docx, pdf
Maximális fájl méret: 5 MB
További dokumentumok:
További dokumentum feltöltése
Anti-Spam:
Az Adatkezelési tájékoztatót megismerte, elfogadta, és kifejezetten hozzájárul az álláshirdetés kapcsán az adatai kezeléséhez a tájékoztatóban foglaltak szerint.